Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΔΕΔΥ

ΑΔΕΔΥ                                                                                            
Νομαρχιακό Τμήμα  Σάμου   
Αρ.Πρωτ.: 06/08-09-12                                            
Πληροφορίες:
Σταμάτης Φιλιππής, 6976798804                                                                                                              
Ευαγγελίδης Θεόδωρος, euagthod at gmail.com
 
Προς:   
Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ
Πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη
ΜΜΕ
 Οι ώρες είναι κρίσιμες. Η συγκυβέρνηση, το κεφάλαιο και η ΕΕ, ετοιμάζουν και άλλα βάρβαρα μέτρα για το επόμενο διάστημα που θα τσακίσουν με μεγαλύτερη αγριότητα τη ζωή των εργαζόμενων. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης στο γενικευμένο πόλεμο που κλιμακώνεται ενάντια στις εργατικές οικογένειες, στα πλατιά λαϊκά στρώματα. Πόλεμος που οδηγεί το λαό στη μαζική εξαθλίωση προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων.
Καμία νομιμοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής. Να καταργηθούν τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι. Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και διαμορφώνεται καθημερινά πρέπει να σταματήσει κάθε συζήτηση με την κυβέρνηση και την εργοδοσία που έχει ως κύριο σκοπό τη μεθόδευση του σφαγιασμού των εργαζόμενων. Κανένας κοινωνικός διάλογος.
Η κλιμάκωση της δράσης της εργατικής τάξης στον Δημόσιο τομέα είναι η μόνη απάντηση. Το Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλεί την ΑΔΕΔΥ να πάρει απόφαση για γενική πανελλαδική απεργία, η οποία να γίνει σε συντονισμό με τη Γ.Σ.Ε.Ε. ώστε η φωνή του εργατικού κινήματος να είναι πιο ηχηρή από κάθε άλλη φορά. Επίσης, καλεί όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη μας, να προχωρήσουν σε Δ.Σ. και Γενικές Συνελεύσεις και να πάρουν αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις για κοινή δράση όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και όλων όσων πλήττονται από αυτή τη βάρβαρη πολιτική, ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
 
Να δοθεί αγωνιστική απάντηση παντού, σε όλους τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς. Για να αποτραπεί η ψήφιση και η υλοποίηση των νέων αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: