Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΡΣΟΝ ...





Δήλωση του Δημάρχου Νίκαιας Στέλιου Μπενετάτου σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΝ κ. Αλέξη Τσίπρα στη διακαναλική συνέντευξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009




- Στην διακαναλική συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος του ΣΥΝ κ.Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε εκατοντάδες προσλήψεις με ¨μπλοκάκι¨(μάλλον εννοεί, δελτία παροχής υπηρεσιών) από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Νίκαιας.
- Εκτός από τα ερωτηματικά που μας προκαλεί αυτή η δήλωση, δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στη πραγματικότητα.
- Δεν ξέρουμε πώς ενημερώνεται ο πρόεδρος του ΣΥΝ, αλλά προφανώς έχει μπερδέψει τους εκατοντάδες συμβασιούχους (με διάφορες σχέσεις εργασίας-ομηρίας) που βρήκε όταν ανέλαβε το 2003 η σημερινή διοίκηση του Δήμου Νίκαιας και τους οποίους μονιμοποίησε οριστικά εδώ και πολλούς μήνες.
- Είναι πολιτική επιλογή της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νίκαιας να μην εφαρμόσει και δεν εφαρμόζει ούτε τοπικά σύμφωνα απασχόλησης,ούτε προγράμματα stage, ούτε τα τελευταία προγράμματα ελαστικών σχέσεων εργασίας, ούτε φυσικά τα ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα).
- Είναι εύκολο πάντως να ενημερωθεί ο πρόεδρος του Συνασπισμού, ότι ούτε ένας εργαζόμενος στο Δήμο της Νίκαιας, δεν απασχολείται σήμερα με ¨μπλοκάκι¨.


..


Δεν υπάρχουν σχόλια: