Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΔΟΞΑΣΤΙΚΑ, ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ & ΦΩΤΙΕΣ

- Το ΠΑΣΟΚ θα προσφέρει στους αγρότες... «όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε», υποσχέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο ακροατήριό του, το περασμένο Σάββατο, στην Ολυμπία. Γενικώς, πάντως, καλό είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όταν μιλά στους αγρότες ή για τους αγρότες, να μην πολυαναφέρεται σε «εργαλεία». Καθότι τα μόνα «εργαλεία» που είδαν οι αγρότες από το ΠΑΣΟΚ, ήταν εκείνα τα μαχαίρια, τα κατσαβίδια και οι φαλτσέτες, με τα οποία το κόμμα του κ. Παπανδρέου, τους έσκασε τα λάστιχα των τρακτέρ.

- Τι προβλέπετε για τις εκλογές, ρωτήθηκε ο γραμματέας της ΝΔ, ο κ. Ζαγορίτης, κατά την προσέλευσή του στη ΔΕΘ. Κι εκείνος απάντησε: «Καραμανλής - Καραμανλής - Καραμανλής»!
Το μήνυμα είναι σαφές. Ας του θυμίσει, πάντως, κάποιος, ότι το προηγούμενο εις τριπλούν «δοξαστικό» ήταν εκείνο το εύηχο «Καρδίτσα - Καρδίτσα - Καρδίτσα!», του Μιλτιάδη Εβερτ. Με τα γνωστά αποτελέσματα...

- Δεν έχει υπόψη του τι σημαίνει «άκρα δεξιά», ισχυρίστηκε χτες ο Καρατζαφέρης. Πώς κι έτσι; Δεν έχει κρατήσει καμιά φωτογραφία από την υπέροχη συνάντησή του με τον Παττακό, στα τηλεοπτικά πλατό του καναλιού του, όταν χαριεντιζόταν με τον αρχιπραξικοπηματία;

- Ούτε μία (αριθμός: 1) ερώτηση δεν έγινε στη συνέντευξη του πρωθυπουργού για τις φωτιές. Ούτε μία! Νομίζουμε ότι τα σχόλια περιττεύουν.

Ριζοσπάστης, 08/09/2009

..

Δεν υπάρχουν σχόλια: