Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΑ

Οι εναλλασσόμενοι στην εξουσία. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα ζητούν την ψήφο μας για «ΑΛΛΑΓΗ»! Λες και τόσα χρόνια άλλοι κυβερνούσαν! Τους μάθαμε! Θέλουν την ψήφο μας για να έχουν συνενόχους στην αντιλαϊκή πολιτική τους.

Τάζουν δουλειά, αυξήσεις, ρουσφέτια, δαπάνες για την Υγεία και την Παιδεία. Τάζουν ελπίδες, διορισμούς και όνειρα στους νέους.
Εισπράττουμε ανεργία, μερική απασχόληση, λιτότητα, περικοπές, οικονομικές κρίσεις, ανασφάλεια, αδιέξοδα, αναξιοπρέπεια. Το μάθαμε καλά το παραμύθι τους! Κοροϊδεύουν το λαό με ψεύτικα διλήμματα και μετά τις εκλογές όποιος και να κυβερνήσει θ' αρχίσει τις επιθέσεις ενάντια στο εισόδημα, στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις (όσες έχουν απομείνει) του εργαζόμενου λαού.


Τους εναλλασσόμενους, που οι πολιτικές τους υπερασπίζονται τα συμφέροντα των βιομηχάνων και της πλουτοκρατίας, τους εραστές του θράσους και της αλαζονείας, τους χρήστες τους ψεύδους, σε ένα πράγμα τους πιστεύω. Οτι μετεκλογικά ο καθένας απ' αυτούς εισπράττει απ' τον άλλο καμμένη γη και άδεια ταμεία!

Να τους τιμωρήσουμε! Να δυναμώσουμε το ΚΚΕ που στέκεται με συνέπεια απέναντι στους «εναλλασσόμενους», δίπλα στα συμφέροντα των εργαζομένων και τις αγωνίες των νέων. Ενάντια στην παθητικότητα, στη μοιρολατρία και την απαισιοδοξία! Για να έχουμε εμείς αξιοπρέπεια και κυρίως τα παιδιά μας προοπτική στα όνειρά τους. Μαύρο στους «εναλλασσόμενους»! Ψήφο στο ΚΚΕ!


...



Δεν υπάρχουν σχόλια: