Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Για όσους δεν το έμαθαν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέκρυψε 942 χιλιάδες ΕΥΡΩ, τουλάχιστον...

Περιμέναμε μια μέρα μήπως δεν πρόλαβαν να το ανεβάσουν. Ή δεν πρόλαβαν ή υπάρχει σιωπή ασυρμάτου από όλες αυτές τις ιστοσελίδες και τα blogs που σκίζουν τα ιμάτιά τους για την ενότητα της "αριστεράς" με πρώτους και καλύτερους τις ιστοσελίδες του Κούλογλου και  του Λαφαζάνη ή αν θέλετε, του Εργατικού Αγώνα και των λοιπών "αριστερών" δυνάμεων.
 
Τσιμουδιά...
 
Αν και πριν ακόμα "απολύσει" ο 902, αυτοί είχαν την είδηση πρώτοι. Το ίδιο και για το "σκάνδαλο" πώλησης του 902, το ίδιο και για ότι αφορά το ΚΚΕ, πάντα βέβαια από "αγνό" ενδιαφέρον.
 
Αποφασίσαμε λοιπόν να τους βοηθήσουμε... πάντα βέβαια από αγνό ενδιαφέρον...
 
ΣΔΟΕ καλεί Μητρόπουλο
 
Στην τσιμπίδα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Μητρόπουλος.
Στην έκθεση ελέγχου που συνέταξαν οι ελεγκτές τον Μάρτιο του 2013, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κ. Μητρόπουλος το 1999 δεν εξέδωσε απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή άλλου φορολογικού στοιχείου αξίας 942.136 ευρώ προς πελάτισσα του για τις νομικές υπηρεσίες που της παρείχε.(...).
 
 
Σε σημερινό δημοσίευμα αναφέρεται:
 
Γνωρίζουν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ;
 
Το θέμα δεν αφορά μόνον στον κ. Αλέξη Μητρόπουλο αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ εφ’ όσον από τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα η ηγεσία του κόμματος φαίνεται να τον καλύπτει.
Διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ο εργατολόγος- βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος, για το πρόστιμο των 992.000 ευρώ που του επεβλήθη από το ΣΔΟΕ, λόγω απόκρυψης εσόδων ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
Η αποσιώπηση του ιλιγγιώδους ποσού είναι το ένα μέρος της απίστευτης αυτής ιστορίας. Το να αποκρύπτει έσοδα από δικηγορική αμοιβή για να μην αποδώσει τον αναλογούντα φόρο, όταν το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού βολοδέρνει, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινότητας, είναι ένα θέμα το οποίο πέραν των όποιων κυρώσεων θα κριθεί εν καιρώ από τους έλληνες πολίτες.

Το δεύτερο μέρος ωστόσο σχετίζεται με τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία του πολιτικού ανδρός.
 
 

Aristeri Poria
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: