Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Το άλλο με το ΣΥΡΙΖΑ το ξέρετε; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει τον νυν δήμαρχο Ικαρίας τον οποίο στήριζε στις εκλογές του 2010, αλλά κάποιες Κ.Ο. τον στηρίζουν !

Πριν διαβάσετε το παρακάτω κείμενο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι φάρσα, αλλά αποτέλεσμα της βαθιάς εσωκομματικής δημοκρατικής διαδικασίας που επικρατεί εντός, εκτός και επί τα αυτά του ΣΥΡΙΖΑ...
 
O ΣτΥΡΙΖΑ λοιπόν δεν στηρίζει τον νυν Δήμαρχο Ικαρίας κ. Χ. Σταυρινάδη, τον οποίο στήριζε όλο το προηγούμενο διάστημα αφού είχε εκλεγεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την επίσημη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.ΟΣ ! Όμως η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύδηλο Ικαρίας στηρίζει τον νυν Δήμαρχο... αλλά η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ραχών Ικαρίας δεν στηρίζει τον νυν δήμαρχο... και  έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι ... Και όλα αυτά γιατί τώρα -που ο άνεμος φυσάει αλλιώς- αποφάσισε ότι δεν στηρίζει μνημονιακές πολιτικές ενώ πριν, που τον υποστήριζε, ήταν "αντιμνημονιακός"...
Δεν φταίμε εμείς που σας κουράσαμε με αυτά που γράφουμε, απλώς προσπαθούμε να γράψουμε "στο χαρτί" τις σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ ...που κουράζουν...
 
Όπως πολύ κατατοπιστικά γράφει το  fadomduck.blogspot.gr:
 
κομματική οργάνωση Ευδήλου του ΣΥΡΙΖΑ ΙΚΑΡΙΑΣ σε συνεδρίαση μελών του κόμματος, που έγινε στον Ευδηλο 26-2-2014 ασχολήθηκε με τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί και μετά από σχετική συζήτηση αποφάσισε να συμμετάσχει στις τοπικές εκλογές στηρίζοντας και συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Δημάρχου Ικαρίας Χριστόδουλου Σταυρινάδη.
Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν ο δήμαρχος Ικαρίας κ. Χριστόδουλος Σταυρινάδης ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Υπενθυμίζουμε πως ο "ανεξάρτητος" νυν δήμαρχος και θείος του τότε βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη, Χριστόδουλος Σταυρινάδης, είχε στις προηγούμενες εκλογές την στήριξη του "εθνικού μετώπου" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ ενάντια στο υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταμούλο.

Από ότι φαίνεται πάντως, κάποιοι άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως η εκ νέου σύνταξη σε ένα εθνικό αντικομμουνιστικό μέτωπο με την υποστήριξη του Σταυρινάδη, θα έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος από τα οφέλη μιας τοπικής επιτυχίας, οπότε έσπευσαν να διαφοροποιηθούν σε πρώτη τουλάχιστον φάση (το τι θα κάνουν στον β' γύρο θα φανεί από το αποτέλεσμα).
Έτσι η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ραχών διαφοροποιήθηκε από αυτήν του Εύδηλου, ενώ θέση κατά του προήγουμενου εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Ικαρία πήρε και η πολιτική γραμματεία του κόμματος.

Καλά ξεμπερδέματα, και καλά μυαλά στους ΣΥΡΙΖΑίους που μέχρι πριν λίγο υποστήριζαν ως ορθή την υποστήριξη του Σταυρινάδη στις προηγούμενες εκλογές...". 

Να προσθέσουμε εμείς, ότι σήμερα εμφανίστηκαν και άλλα  46 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -τους ευχόμαστε να γίνουν 58- τα οποία και αυτά στηρίζουν αυτόν που στήριζαν...

Aristeri Poria
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: