Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014. Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και Δήμαρχοι

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ



Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου:
Κόρακας Στρατής, Οικονομολόγος
Αντιπεριφερειάρχες

Λέσβου - Λήμνου - Αγ. Ευστρατίου: Κουντουρέλης Ηρακλής, Δ/ντής στο τμήμα Πολιτισμού της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Γραμματείας Αιγαίου.
Χίου: Αμπαζής Γιώργος, Δάσκαλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων, Πρόεδρος Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Χίου.
Σάμου - Ικαρίας - Φούρνων: Δράκος Αντώνης, Συνταξιούχος ηλεκτρολόγος. Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου. Μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ. Διετέλεσε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου και νομαρχιακός σύμβουλος.
 
Υποψήφιοι Δήμαρχοι:
 
Λέσβου: ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΝΙΚΗ, γεννήθηκε το 1987, είναι δικηγόρος, μέλος της ΤΕ Πόλης Λέσβου του ΚΚΕ.



 







Λήμνου: ΠΙΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής, πρόεδρος του Παραρτήματος Λήμνου του Εργατικού Κέντρου Ν. Λέσβου, πρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων και δημοτικός σύμβουλος.


Χίου: ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ, γεννήθηκε στη Χίο το 1961. Τελείωσε τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία το 1981 και την ομώνυμη διετή μετεκπαίδευση το 1992. Το 2013 αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Υπηρετεί ως διευθυντής στην Αστική Σχολή Χίου -11ο δημοτικό σχολείο από το 2004. Έχει πάρει μέρος με εισηγήσεις του σε πολλά εκπαιδευτικά συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφεί κατά καιρούς στον τοπικό τύπο, στο παρελθόν στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» και σε πολιτιστικά και εκπαιδευτικά περιοδικά. Έχει συγγράψει δύο βιβλία εκπαιδευτικού και επιστημονικού περιεχομένου και έχει συμμετάσχει σε ένα τρίτο. Επί σειρά ετών ήταν και είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, πρόεδρος για ένα διάστημα και αντιπρόσωπος στη ΓΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Είναι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΚΚΕ.


Σάμου: ΤΖΙΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, εργάστηκε ως εργάτης και υπάλληλος στο χώρο του μετάλλου και του εμπορίου, αναπτύσσοντας παράλληλα συνδικαλιστική και πολιτική δράση. Από το1990 δημοσιογραφεί στη Σάμο και από το 1995 μέχρι το Δεκέμβρη του 2013 ως εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Χαραυγή». Είναι μέλος της Γραμματείας της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης. Σήμερα εργάζεται ως συμβασιούχος ορισμένου χρόνου στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου(ΕΟΣΣ). Είναι μέλος του γραφείου της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ.
Ικαρίας: ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, δήμαρχος στον πρώην Δήμο Ευδήλου για 12 έτη, έχει διατελέσει στο παρελθόν Νομαρχιακόςσύμβουλος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Σάμου και του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.



Δείτε το τετρασέλιδο φυλλάδιο του ΚΚΕ για τις εκλογές

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις και δράσεις για τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ σε Δήμους και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Επιλογές:
Συνέντευξη του Ηρακλή Κουντουρέλλη, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λέσβου - Λήμνου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: