Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Σχετικά με το «σπάσιμο» του Δήμου Λέσβου

Δήλωση της υποψήφιας δημάρχου Λέσβου Νίκης Τσιριγώτη σχετικά με τη συζήτηση για το «σπάσιμο» του Δήμου Λέσβου
 
Έλεος.
Σταματήστε πια να κοροϊδεύετε το λεσβιακό λαό και να "διαρρηγνύετε τα ιμάτιά" σας γιατί ο Δήμος Λέσβου θα μείνει τελικά ενιαίος. Δεν είναι κορόιδα οι συμπολίτες μας, όπως, ίσως, νομίζετε. Καταλαβαίνουν πολύ καλά πως από μόνο του το σπάσιμο του δήμου δεν θα έχει κανένα θετικό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, αν δεν συνοδεύεται:
  • Από την απόδοση στους δήμους όλων των χρημάτων που η Κεντρική Διοίκηση τους χρωστά και από τη γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης προς την Τοπική Διοίκηση, ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες της.
  • Από την αλματώδη αύξηση των υπηρεσιών και παροχών σε Υγεία, Πρόνοια, παιδικούς σταθμούς, καθαριότητα, Πολιτισμό, Αθλητισμό.
  • Από τον τερματισμό της παράδοσης του φυσικού πλούτου στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
Δηλαδή, από την ανατροπή του ίδιου του "Καλλικράτη" και των αντιλαϊκών πολιτικών που αυτός ο νόμος επιβάλλει, νόμο που όλοι εσείς, πολιτικοί και πολιτικάντηδες της τοπικής και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, έχετε ψηφίσει και με τα δύο σας χέρια και έχετε στηρίξει μ’ όλη σας την ψυχή, 4 χρόνια τώρα, από όποια θέση και αν βρίσκεστε. Νόμο που μόνο οι εκπρόσωποι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο Λέσβου και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αντιπάλεψαν συστηματικά, επίμονα, αταλάντευτα και θα συνεχίσουν να αντιπαλεύουν μέχρι την ανατροπή της.
 
Καλούμε το λαό της Λέσβου να απομονώσει όλους αυτούς που παίζουν τέτοια βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες του, να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο και στην Περιφέρεια, για τοπικές διοικήσεις μπροστάρηδες στον αγώνα για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών και για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού και της νεολαίας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: