Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δήμαρχος Φούρνων: κοινός ψευδολόγος

Η ΤΕ Ικαριας και Φουρνων για τις δηλωσεις του δήμαρχου Φούρνων σε ραδιοσταθμό της Σάμου σε σχέση με τα προβλήματα Υγείας στα νησιά των Φούρνων και τη στάση των κομμουνιστών
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δήμαρχος Φούρνων: κοινός ψευδολόγος

Με αφορμή συνέντευξη του δήμαρχου Φούρνων στον ραδιοσταθμό Σάμου «αρμονία» την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και τα όσα δήλωσε σε σχέση με τα προβλήματα Υγείας στα νησιά των Φούρνων και τη στάση των κομμουνιστών η Τ.Ε. Ικαρίας και Φούρνων έχει να δηλώσει τα παρακάτω:

·         Ο δήμαρχος Φούρνων που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ψεύδεται συνειδητά και διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, κατά την επίσκεψη του στους Φούρνους τον Ιούλιο του 2013. Ουδέποτε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ έκανε τις δηλώσεις που υποστηρίζει ο κ. Μαρούσης ότι έκανε (ότι δήθεν υποσχέθηκε, ότι θα έστελνε Κνίτες γιατρούς που θα κάλυπταν τις ανάγκες του νησιού) Και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια τον προτρέπουμε να δει και να ακούσει προσεχτικά τα σχετικά βίντεο εκείνης της επίσκεψης, γιατί φαίνεται πως δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά η διαστρέβλωση των δηλώσεων του γ.γ. του ΚΚΕ, τα ψέματα, ο αντικομουνισμός.

·         Η Κομματική Οργάνωση των Φούρνων, η Τ.Ε. Ικαρίας και Φούρνων, οι κομμουνιστές αγωνίζονται διαχρονικά για τα λαϊκά προβλήματα, για τα προβλήματα των Ικαριωτών και των Φουρνιωτών. Και τα ζητήματα της Υγείας ήταν και είναι πρώτης προτεραιότητας, γιατί έχουν να κάνουν με την ίδια τη ζωή μας. Ας κάνει τον κόπο ο κ. Μαρούσης, αλλά και η δημοτική πλειοψηφία, να αναζητήσει τις πάρα πολλές ανακοινώσεις τα τελευταία χρόνια, τις παρεμβάσεις και τις ερωτήσεις στη Βουλή για τα προβλήματα Υγείας και στους Φούρνους, να ενημερωθεί για τις κινητοποιήσεις που έχουν γίνει.

·         Οι κομμουνιστές αγωνίζονται ενάντια στην διαχρονικά αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που μετά από δεκαετίες εναλλαγής τους στην κυβερνητική εξουσία, κα σήμερα με την συγκυβέρνηση τους, έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση και στον γκρεμό χιλιάδες και χιλιάδες εργαζομένων, με τα χωρίς τελειωμό άγρια αντιλαϊκά μέτρα, με τις λαϊκές οικογένειες να μετράνε συντρίμμια από τα εργασιακά και κοινωνικά τους δικαιώματα. Κατεδαφίζουν το δημόσιο σύστημα Υγείας, έχουν αποκλείσει χιλιάδες εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανασφάλιστους, άνεργους, από την πρόσβαση σε φροντίδες Υγείας, στο νοσοκομείο, στα φάρμακα, διέλυσαν την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας,  χαρατσώνουν άγρια, οι ζωές χιλιάδων φτωχών ανθρώπων που δεν μπορούν να πληρώσουν βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτή η πολιτική την οποία δεν έχει αμφισβητήσει, η δημοτική πλειοψηφία των Φούρνων και ο ίδιος ο δήμαρχος προσωπικά, είναι η αιτία που μένουν τα νησιά χωρίς γιατρούς, χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς εξοπλισμό, αυτή την πολιτική δεν έχει καταγγείλει ούτε μια φορά, δεν έχει εκδώσει ούτε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας.

·         Τα προβλήματα της Υγείας στα νησιά των Φούρνων δεν λύνονται με έναν γιατρό που θα υπηρετήσει για ορισμένους μήνες σαν αγροτικός. Οι ανάγκες των Φουρνιωτών πάνε πολύ πιο πέρα από αυτό και κανείς δεν μπορεί να δηλώνει ικανοποιημένος με έναν και μόνο γιατρό να καλύπτει δυο νησιά και τρεις οικισμούς.

·         Ο δήμαρχος των Φούρνων καταφεύγει στην ψευδολογία, τη διαστρέβλωση, τον αντικομουνισμό, γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι άλλο από την εναλλακτική πρόταση του ΚΚΕ για την έξοδο από την κρίση, από την αγωνιστική στάση των κομμουνιστών παντού και στους Φούρνους.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους κάθε λαϊκή άνθρωπο, τους Φουρνιώτες και τις Φουρνιωτίνες να καταδικάσουν τα ψέματα, τις διαστρεβλώσεις, τον αντικομουνισμό, να καταδικάσουν τους μοναδικούς υπεύθυνους για την κατάσταση στον τομέα της Υγείας και στους Φούρνους,  για όλα τους τα βάσανα και τα προβλήματα. 

Να τους καταδικάσουν και με την ψήφο τους, μέχρι να ανατρέψουν τη βάρβαρη πολιτική τους με τον αγώνα τους για τη λαϊκή εξουσία.

 
28 Μαρτίου 2014
Η Τ.Ε. Ικαρίας και Φούρνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: