Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μέσα στη θύελλα της άνισης ενημέρωσης από τα αστικά ΜΜ"Ε", το ΚΚΕ και η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει θα εξαντλήσει όλα τα μέσα για να δίνει την αλήθεια στην Εργατική τάξη και το Λαό γενικότερα. Με κάθε θυσία που απαιτείται, το ιερό χρέος της διάδοσης των θέσεων μας θα πραγματοποιείται! Δεν κάναμε και δεν πρόκειται να κάνουμε καμία έκπτωση στη δράση μας. Δεν μπορούν να μας βάλουν στο χέρι τους, κι αυτό τους τρελαίνει! Γι' αυτό και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, κατασταλτικό ή μη για να μας αποσιωπήσουν, να αποκόψουν τους δεσμούς μας με το Λαό.

Το ξέρουν, αλλά θα τους το υπενθυμίσουμε: πάνω από 90 χρόνια τώρα, καμία προσπάθεια φίμωσης δεν έπιασε, γιατί οι κομμουνιστές ΠΟΤΕ τους δεν λυγίσαν- ούτε στα ξερονήσια, ούτε στις φυλακές! Όσους νόμους τύπου Ραγκούση κι αν ψηφίσουν δεν πρόκειται να σπάσουν τους δεσμούς μας με την Εργατική τάξη και τους εργαζόμενους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στη Νέα Σμύρνη, διευρύνοντας τους διαύλους επικοινωνίας με το Λαό άνοιξε σελίδα ενημέρωσης στο ιντερνετ στην εξής διεύθυνση:
http://ls-ns.blogspot.com

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και η εφημερίδα της.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια: