Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΗΛ. ΒΟΥΛΒΟΥΛΗ ΣΕ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την Καλλονή, τα Δάφια, την Αρίσβη αλλά και την Αγία Παρασκευή επισκέφτηκε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, Ηλία Βουλβούλη.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» παλεύει για τη λύση των τοπικών προβλημάτων, για την ανακούφιση των προβλημάτων, παλεύει - όπως είπαν τα στελέχη της στις συναντήσεις με τους πολίτες - «για ένα καλύτερο σήμερα, για ένα καλύτερο αύριο».
«Ταυτόχρονα, όμως, διαμορφώνει και προβάλλει αιτήματα και στόχους στην κατεύθυνση της ανατροπής της κυρίαρχης πολιτικής, της πάλης για τη λαϊκή εξουσία-οικονομία», είπε για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο κ. Βουλβούλης, που στη συνέχεια συζήτησε, όπως και τα άλλα μέλη του κλιμακίου, κυρίως για θέματα που αφορούν τους αγρότες.
Σε διάλογο που είχε με έναν αυτοαπασχολούμενο στην Καλλονή, ο κ. Βουλβούλης τον ρώτησε πότε θα ήταν καλύτερα για αυτόν: «Σήμερα με την αναδουλειά, τις επιταγές και το ενοίκιο που τρέχουν, την αβάσταχτη φορολογία, τον κίνδυνο του λουκέτου ή σε μια λαϊκή εξουσία-οικονομία, όπου θα έχει εξασφαλίσει τη δουλειά σου, το εισόδημά σου, την περίθαλψή σου, τη μόρφωση και το μέλλον των παιδιών σου;»


emprosnet
..



Δεν υπάρχουν σχόλια: