Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΚΚΕ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΙ


Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ, για τη συζήτηση στη συνέλευση της ΤΕΔΚ Ν. Λέσβου, σχετικά με το σχέδιο "Καποδίστριας ΙΙ" .

"Στόχος του σχεδίου με το όνομα, Καποδίστριας Νο 2, είναι η αποτελεσματικότερη προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής με τη δημιουργία καλύτερου πλαισίου δράσης του μεγάλου κεφαλαίου. Στόχος επίσης είναι η εναρμόνιση της διοικητικής δομής και των οργάνων διαχείρισης και υλοποίησης του Δ΄ Κ.Π.Σ.
Η συζήτηση που έγινε στα δύο τελευταία συνέδρια της Ε.Ν.Α.Ε. και στην Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. αλλά και στις συνελεύσεις της ΤΕΔΚ Ν. Λέσβου, σκόπιμα επιχειρείται από τις δυνάμεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ να περιοριστεί στη μορφή, δηλαδή τον αριθμό των Περιφερειών, Νομαρχιών και Δήμων, στα νέα δηλαδή διοικητικά όρια και στις έδρες τους.
Παραπλανητικά επίσης για το ίδιο θέμα και με τη μορφή πολιτικής συναλλαγής τίθεται το ζήτημα της επιστροφής από την Κυβέρνηση των παράνομων παρακρατηθέντων φόρων της Αυτοδιοίκησης, που ξεπερνούν τα 9 δις ευρώ.


Για το ΚΚΕ η αντίσταση και αντίδραση Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων έχει νόημα και αποτέλεσμα εφόσον έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και όχι τοπικιστική αντίδραση."

Σχετικά θέματα: ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, Ο ΝΕΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ... ,

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: