Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Δύο ερωτήσεις που αφορούν το νομό μας, υπέβαλλαν χθες οι βουλευτές του ΚΚΕ, προς τους υπουργούς Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης. Αναλυτικότερα:

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τις ζημιές στην δημόσια υγεία και την αγροτική παραγωγή, που προήλθαν από τη χρήση ληγμένου εντομοκτόνου.
(Δείτε για το θέμα: agro-rodakino, agroanergos & aiolikanea)

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, ερωτούν τον υπουργό τι μέτρα θα πάρει για να σταματήσει άμεσα η χρησιμοποίηση του ληγμένου και αναποτελεσματικού φυτοφαρμάκου και τι ενέργειες θα κάνει για να αποζημιωθούν οι ελαιοπαραγωγοί για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη χρησιμοποίηση αυτού του φυτοφαρμάκου.

Η δεύτερη ερώτηση αφορά τον Υπουργό Παιδείας και τι προτίθεται να πράξει σχετικά με τη καθυστέρηση διανομής των σχολικών βιβλίων μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης.

"Χωρίς να έχουν ακόμα στα χέρια τους τα βιβλία μουσικής, έχουν καθίσει στα θρανία οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης. Παρά τις εξαγγελίες του Υπουργού ότι με τη νέα σχολική χρονιά οι μαθητές θα έχουν προμηθευτεί δωρεάν τα βιβλία μουσικής, υπάρχουν φόβοι ότι όχι μόνο θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να σταλούν στο σχολείο αλλά και φόβοι ότι δεν έχουν καν τυπωθεί".
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: