Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ, ΤΙ ΤΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ.....ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΦΡΑΙΜ!!!

Πάνω στην ταραχή τους ακόμα και τον Θεό επικαλούνται!
Αυτοί όμως δεν έχουν Εφραίμ....Είδατε; Εμείς τα κεφαλαιοποιήσαμε σε ακίνητα και έτσι έχουμε "μετριάσει" τις συνέπειες!!!

Αναλυτικότερα:

"Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται την ιστοσελίδα με τις προσευχές της Εκκλησίας της Αγγλίας για να βρουν ένα στήριγμα εν μέσω της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, ανακοίνωσε σήμερα η Εκκλησία.

Ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Αγγλίας που επικεντρώνεται στην παροχή συμβουλών σε αυτούς που ανησυχούν για την αύξηση των προσωπικών τους χρεών είδε την επισκεψιμότητά της να αυξάνεται κατά 70% τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρει η Εκκλησία της Αγγλίας στην κεντρική της ιστοσελίδα.

Εξάλλου και ο αριθμός των χρηστών του ίντερνετ που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Εκκλησίας για την καθημερινή προσευχή αυξήθηκε κατά 25%, με μία από τις προσευχές, η οποία απευθύνεται στη χρηματοπιστωτική κρίση, να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, προσθέτει η Εκκλησία της Αγγλίας.

Η προσευχή για την οικονομική κρίση έχει σχεδόν 8.000 επισκέψεις από το Σεπτέμβριο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.
Αυτή αναφέρει: «Κύριε και Θεέ, ζούμε σε ταραγμένες μέρες, σε όλον τον κόσμο, οι τιμές ανεβαίνουν, τα χρέη αυξάνονται, οι τράπεζες καταρρέουν, οι δουλειές αφαιρούνται και η εύθραυστη ασφάλεια απειλείται. Θεέ της αγάπης, νιώσε το φόβο μας και άκουσε την προσευχή μας: γίνε ένα οχυρό δύναμης μέσα στην κινούμενη άμμο και ένα φως στο σκοτάδι, βοήθησέ μας να δεχθούμε το δώρο σου της ειρήνης και θεράπευσε τις καρδιές μας, στρέφοντάς τες εκεί όπου θα βρεθούν οι πραγματικές χαρές, στον Ιησού Χριστό τον Κύριό μας. Αμήν».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: