Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ

Ένας συναγερμός πυρκαγίας χτύπησε στις 4 μ.μ. όταν σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι της βάρδιας βρίσκονταν στο γραφείο (κατά προσέγγιση 5.000 άτομα). Σύμφωνα με τη διαδικασία ολόκληρο το γραφείο εκκενώθηκε μέσα σε 3 λεπτά και κάθε υπάλληλος συγκεντρώθηκε με τους υπόλοιπους έξω από το γραφείο.

10 λεπτά πέρασαν... 5 ακόμα λεπτά πέρασαν και... 5 ακόμα λεπτά πέρασαν.

Έπειτα ένας υπεύθυνος ασφαλείας ανήγγειλε το εξής:
"Αγαπητοί υπάλληλοι - Μετά λύπης σας ανακοινώνω ότι για πολλούς από εσάς αυτή θα είναι η τελευταία άσκηση πυρκαγιάς. Λόγω της ύφεσης απολύουμε σχεδόν το 50% των υπαλλήλων. Καθώς θα εισέρχεστε αν η κάρτα εργασίας σας δεν δουλεύει, τότε θα είστε ανάμεσα στους απολυθέντες & όλα σας τα υπάρχοντα θα σας σταλούν με courier αύριο.
Ακολουθήσαμε αυτή την προσέγγιση καθώς δεν θέλαμε να γεμίσουμε το email με απολυτήρια και αποχαιρετιστήρια μηνύματα σε χιλιάδες και επίσης για να αποφευχθούν γρονθοκοπήματα εντός του γραφείου. Ελπίζω να έχετε μια καλή σταδιοδρομία μπροστά σας. Παρακαλώ εισέλθετε & δοκιμάστε την τύχη σας".

Τα σχόλια δικά σας... εμείς απλώς σας λέμε ότι πριν να κάνουν την αντίστοιχη "άσκηση" οι εδώ κυβερνώντες, καιρός να τους "γυμνάσουμε" εμείς... στις 7 Ιούνη ας γίνει η αρχή!


από το Νέο Εμπρός


..


Δεν υπάρχουν σχόλια: