Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την επίθεση αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος μεταναστών.

"Καταδικάζουμε τη βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών εις βάρος των μεταναστών. Έχει βαριές ευθύνες η κυβέρνηση γιατί καθημερινά γίνονται χιλιάδες αστυνομικοί έλεγχοι σε μετανάστες, συλλήψεις, προσαγωγές, ξυλοδαρμοί, εισβολές σε σπίτια, δημόσιοι εξευτελισμοί, καταστροφή εγγράφων, προσβολές ακόμα και σε ζητήματα που έχουν σχέση με τη θρησκευτική πίστη του καθένα.

Καλούμε τους Έλληνες και αλλοδαπούς εργάτες:
- Να αντιπαλέψουν ενωμένοι την αντεργατική, αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
- Να αγωνιστούν από κοινού για την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα και στην ΕΕ.
- Να ενισχύσουν την ταξική τους ενότητα και την πάλη τους ενάντια στον κοινό εχθρό, τον ιμπεριαλισμό."

Ανακοίνωση εξέδωσε και η κυβέρνηση, τι είπε;
"... Το μεμονωμένο και υπό έρευνα περιστατικό δεν δικαιολογεί την πρόκληση επεισοδίων από άτομα αποφασισμένα (;) να διαπράξουν φθορές σε περιουσίες πολιτών και να προκαλέσουν συμπλοκές και τραυματισμούς διαταράσσοντας σοβαρά την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης."

Άλλο ένα ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!


....


2 σχόλια:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ετοιμάζουν …άγρια νύχτα στην Αθήνα είπε...

Οι επόμενες ενέργειες των λαθρομεταναστών, η έρευνα της αστυνομίας για το Κοράνι και μία έκπληξη: η ταυτότητα του φιλήσυχου λαθρομετανάστη που έκανε την καταγγελία! Αυτή την στιγμή ομάδες λαθρομεταναστών μαζί με συμμορίες αναρχικών έχουν καταλάβει χώρους στην ΑΣΟΕΕ και στο Πολυτεχνείο και μπορείτε να καταλάβετε τί σημαίνει αυτό. Την ίδια στιγμή οι έρευνες τις αστυνομίας κρίνουν ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ τις φήμες για το σκίσιμο του Κορανίου που διέδωσε ο κύριος Κούλογλου και πλήθος ακόμα «προοδευτικών» δημοσιογράφων!

Όσον αφορά τον Ιρακινό υπήκοο που έκανε την καταγγελία… συνελήφθη μαζί με 2 ιερόδουλες! Ζήτω ο «αντιρατσισμός»!

Aristeri_Poria είπε...

Καταρχήν αφού τους περισσότερους τους φέρνεις για να δουλέψουν δεν είναι "λαθρό" αλλά ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ νέτο σκέτο.

Άλλωστε αν δεν ήταν αυτοί πως θα ένοιωθες εσύ και οι όμοιοί σου "ανώτερα όντα" και μάλιστα "πολιτισμένα".

Α ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ... απόγονοι του Πeρικλή...