Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες και νέοι,
Η καπιταλιστική οικονομική κρίση χτυπάει το λαό. Όλες οι κυβερνήσεις, φιλελεύθερες και σοσιαλδημοκρατικές, επιτίθενται εναντίον σας με πολιτική ενίσχυσης των κερδών των μονοπωλίων, ενώ, στο όνομα της κρίσης, προωθούν και άλλα προαποφασισμένα αντιλαϊκά μέτρα. Οι μέρες που έρχονται θα είναι χειρότερες, είτε κυβερνά το ΠΑΣΟΚ, είτε η ΝΔ, αν η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα δεν αντεπιτεθούν. Η αντεπίθεση θα είναι τόσο πιο αποτελεσματική, όσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ και εκλογικά.


Αυτό φοβούνται! Και στέλνουν στην αποχή ψηφοφόρους που δε θα τους ψηφίσουν. Θέλουν το λαό στη γωνία. Απογοητευμένο και μοιρολάτρη. Να σκύβει το κεφάλι στον εργοδότη, στο κράτος, στα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Ορισμένοι λένε ότι η αποχή εκφράζει αντίσταση! Όχι! Η αποχή είναι βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΕΒ, των εφοπλιστών και τραπεζιτών! Η αποχή δεν τους τιμωρεί. Τους ξελασπώνει. Πίσω σας τρίβουν τα χέρια τους. Η αποχή είναι κτύπημα στο δικό σας συμφέρον!

'Οχι στην ηττοπάθεια! Ο λαός έχει δύναμη, φτάνει να οργανωθεί, να ενισχύσει το κόμμα της ελπίδας, της ανυπακοής, της ανατροπής. Είπε και λέει την αλήθεια, δίνει στο λαό προοπτική.

Εμπρός, να σηκώσει ο λαός το ανάστημά του! Στους δρόμους και στην κάλπη! Με ισχυρό ΚΚΕ η επομένη των εκλογών θα είναι μία διαφορετική μέρα. Μπορεί να γίνει αφετηρία για το άνοιγμα δρόμου υπέρ του λαού.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ! ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ!


....



Δεν υπάρχουν σχόλια: