Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ

Συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τη μάχη για την ενημέρωση του λαού σχετικά με τις ευρωεκλογές τα στελέχη, τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του ΚΚΕ του νησιού μας με συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις.

Στόχος να μη μείνει κανείς εργαζόμενος, μικρός και μεσαίος αγρότης, κτηνοτρόφος, αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας, γυναίκα, νέος και νέα που να μην έχει ενημερωθεί για τις θέσεις του κόμματος για την Ε.Ε. και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ.
Τα μέλη της ΝΕ Λέσβου περιοδεύουν καθημερινά στα χωριά κάνουν ομιλίες και συζητούν με τους κατοίκους οι οποίοι στο πρόσωπό τους βλέπουν τους συμμάχους τους που ήταν δίπλα τους στους καθημερινούς αγώνες για μια καλύτερη ζωή.

Το πρόγραμμα των περιοδειών και ομιλιών μέχρι 28 Μάη έχει ως εξής:

Παρασκευή 22 Μάη: Περιοδεία στη Νάπη και ομιλία στην Αγ. Παρασκευή με τον Βαγ. Παλαιολόγο. Περιοδεία στην Αρίσβη και στη Σκάλα Καλλονής και ομιλία στα Δάφια με τον Γ. Κλεφτογιάννη. Ομιλία στην Στύψη με τον Ηρ. Κουντουρέλλη.
Σάββατο 23 Μάη: Περιοδεία στην Ερεσό και ομιλία στο Μεσότοπο με τον Στ. Σκοπελίτη. Περιοδεία στα Παράκοιλα και ομιλία στην Άγρα με το Βαγ. Παλαιολόγο.
Κυριακή 24 Μάη: Ομιλία στη Θερμή και στην Πηγή με την Αθ. Καλαϊτζόγλου.
Τρίτη 26 Μάη: Περιοδεία στα Βασιλικά και στον Σταυρό και ομιλία στην Βρισά με τον Στ. Σκοπελίτη.
Τετάρτη 27 Μάη: Περιοδεία στα Κεραμειά και ομιλία στον Ασώματο με τον Ηρ. Κουντουρέλλη.
Πέμπτη 28 Μάη: Περιοδεία στον Αφάλωνα και ομιλία στη Μόρια με τον Στ. Σκοπελίτη.

Σαββατο 30 Μάη: Κεντρική προεκλογική ομιλία στη Μυτιλήνη, Πλατεία Σαπφούς και ώρα 8.30 το βράδυ, με ομιλητή το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή Θανάση Παφίλη.


...


Δεν υπάρχουν σχόλια: