Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Πανταζής, Καστρινός και οι άλλοι ψευτόμαγκες της συμμορίας τους να ξέρουν καλά ότι όπως οι εργάτες το ΄44-΄45 τσακίσανε τους “παππούδες” τους, έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε αυτή την επίθεση αναπάντητη» - ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

«Να ξέρουν καλά ο Πανταζής, ο Καστρινός και οι άλλοι ψευτόμαγκες της συμμορίας τους ότι όπως οι εργάτες το ΄44-΄45 τσακίσανε τους “παππούδες” τους, έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε αυτή την επίθεση αναπάντητη» -
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
 
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την άνανδρη, φασιστική, στρατιωτικού τύπου επιχείρηση, των Χρυσαυγητών ενάντια στους συναδέλφους, στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και μέλη του ΚΚΕ, την ώρα που προπαγάνδιζαν το 39ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “ΟΔΗΓΗΤΗ” .
 
Τα τσιράκια της εργοδοσίας και των εφοπλιστών επιβεβαίωσαν ποιοι πραγματικά είναι, ποιους υπηρετούν και ποιους πολεμούν.

Πρόκειται για τα “εγγόνια” του Χίτλερ, τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που χθες βράδυ στο Πέραμα, με μια άνανδρη επίθεση, που παραπέμπει σε παρακρατικού τύπου σχεδιασμούς και εκτελέσεις, επιτέθηκαν σε στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και άλλους αγωνιστές την ώρα που είχαν βγει για οπτική προπαγάνδα.
 

Τους ενημερώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες, όχι απλώς δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας ατσαλώνουν, μας πεισμώνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς.
 

Να ξέρουν καλά ο Πανταζής, ο Καστρινός και οι άλλοι ψευτόμαγκες της συμμορίας τους ότι όπως οι εργάτες το ΄44-΄45 τσακίσανε τους “παππούδες” τους έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε αυτή την επίθεση αναπάντητη.
 

Καλούμε τους συναδέλφους, αλλά και όλους τους εργάτες όχι απλώς να τους απομονώσουν, αλλά να μην αφήσουν ούτε πέτρα να σταθούν.
 

Ο φασισμός δεν θα περάσει, όπως και τότε έτσι και τώρα.
 
 
αναδημοσίευση από www.e-oikodomos.blogspot.gr 
 

1 σχόλιο:

ηλιας καλυβας είπε...

ην [εριοδο της κατοχης,ειχαμε τους παππουδες τους γερμανοτσολιαδες και ταγματασφαλιτες (μπουρανταδερς,σουρλιδες,μαγκαναδες)μετα , στην πριοδο της καραμανλοκρατιας,ειχαμε τα παιδια τους (εβερτ,φυσσας,μπρατακος,πλαυρης και αλλα αστερια της ΕΚΟΦ)σημερα,εχουμε τους απογονους τους,που πλεων,καθαρα μιλανε για το χιτλερ και το ναζισμο.οπως οι οικοδομοι διελυσαν την ΕΚΟΦ,ετσι θα διαλυσουν και την χριση τους αυγη !!!!!!!!