Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΚΑΡΙΑ: Έκλεισαν δύο νηπιαγωγεία στον Αγ. Κήρυκο και δια τηλεφώνου απέσπασαν νηπιαγωγούς !!!

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Δημοκρατική Συνεργασία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας – Φούρνων καταγγέλλει την προκλητική και απαράδεκτη στάση  εκ μέρους της περιφέρειας  πρωτοβάθμιας διεύθυνσης για την  απόφαση τους να κλείσουν τα ολοήμερα νηπιαγωγεία 1ο και 2ο  Αγ. Κηρύκου με δικαιολογία την έλλειψη νηπιαγωγών στους Φούρνους και την  δια τηλεφώνου απόσπαση συναδέλφων που παρουσιάστηκαν μόλις χθες  στα νηπιαγωγεία μας και όπου οριακά κάλυπταν τις ανάγκες τους, και σήμερα τους μεταφέρει φούρνους με ένα τηλεφώνημα !!!!!!!
Η απαράδεκτη αυτή απόφαση μας δείχνει το πώς θα γίνονται από δω και πέρα τα πράγματα, που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση των παιδιών όσο και με τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων: κόψε – ράψε που το ζήσαμε ήδη μια φορά με συνάδελφο στην ειδική αγωγή, το ζούμε και σήμερα με τα νηπιαγωγεία . Τα κενά που έμειναν ακάλυπτα σε όλη την Ελλάδα και προσπαθούν να τα μπαλώσουν με λύσεις τελευταίας στιγμής θέλουν πολιτική απάντηση, και αυτή είναι μόνο μια: ενιαίος αγώνας ενάντια στην πολιτική που τσακίζει ζωές και δικαιώματα, αγώνας για ζωή με δικαιώματα, με μόρφωση και σταθερή δουλειά για όλους.
Απαιτούμε
Να μη γίνει καμία  μετακίνηση συναδέλφου
Να καλυφθούν τώρα όλα τα κενά με διορισμούς
Να απαντήσει η  περιφέρεια  πρωτοβάθμιας βορείου Αιγαίου με ποιο τρόπο κάνει τις αναθέσεις και με ποιο κριτήριο κάνει τους συναδέλφους μπαλάκια
Να πάρει  θέση  άμεσα ο Δήμος 

Δημοκρατική Συνεργασία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας – Φούρνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: