Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δραστηριότητες του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου




Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου «Ο Αδαμάντιος Κοραής» (www.syllogos-pe-chiou.blogspot.gr) σε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, Τρίτη και Τετάρτη, στην οποία συμμετέχει η ΔΟΕ.
 
Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη συμμετέχουν στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία με συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Πάρκο έναντι της Εθνικής Τράπεζας.
 
Την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη ο σύλλογος θα συμμετάσχει στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην είσοδο της Απλωταριάς, στις 7 το απόγευμα, στην οποία συμμετέχουν και άλλα σωματεία της ΑΔΕΔΥ. Στο κάλεσμά του καταδικάζει τις αιτίες και τους αίτιους που γεννούν και τρέφουν το φασισμό στην Ελλάδα καθώς και τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής που χτυπούν τα παιδιά της εργατικής τάξης και βάζουν πλάτη στους εφοπλιστές και το μεγάλο κεφάλαιο.
 
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών στον Οίκο Χίου Διδασκάλου στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις στην Παιδεία και να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.
Τη Δευτέρα ο Σύλλογος έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση της ΕΛΜΕ και στη συγκέντρωση της ΠΟΕ- ΟΤΑ στο δήμο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: