Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Συζήτηση για τις κεντρικές εκδηλώσεις στην Αθήνα (VIDEO)

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για τις κεντρικές εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αθήνα, στις 19-20-21 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον. Με αφορμή αυτό το κορυφαίο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τον Νίκο Ρεμπάπη, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας και την Ρόζα Γαργαλάκου, μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης Αττικής της ΚΝΕ.
 Στη συζήτηση τα στελέχη της ΚΝΕ αναδεικνύουν το πολιτικό περιεχόμενο του Φεστιβάλ, το σύνθημα του «Άλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη». Απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και στην πολιτική συγκέντρωση με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το Σάββατο το βράδυ, στην οποία θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης.
 
Αναφέρονται στις προετοιμασίες κατά τις οποίες με μεράκι και εθελοντική προσφορά μέλη και φίλοι της ΚΝΕ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να στηθεί η κόκκινη πολιτεία και το 39ο Φεστιβάλ να είναι πετυχημένο από κάθε άποψη.
Αναφέρονται επίσης στο καλλιτεχνικό περιεχόμενο, στις συναυλίες, τις παραστάσεις, τις πλούσιες πρωτοβουλίες που παίρνει η ΚΝΕ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και οι οποίες αγκαλιάζουν κάθε πτυχή της ζωής, των προβλημάτων και των ονείρων των νέων των εργατικών λαϊκών οικογενειών για να ζήσουν πραγματικά όπως τους αξίζει. Στέκονται ιδιαίτερα στους λόγους για τους οποίους πρέπει κάθε νέος, άνεργος, κακοπληρωμένος εργαζόμενος, μαθητής να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: