Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο "ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ" ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

Η αθλιότητα δεν συμψηφίζεται

Ο κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι δημοσιογράφος και πριν από λίγες μέρες υπέστη στα Εξάρχεια επίθεση ξυλοδαρμού. Επρόκειτο για φασιστικού, τραμπούκικου, παρακρατικού τύπου λιντσάρισμα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή την εγκληματική αθλιότητα που διεπράχθη εις βάρος του, συνέγραψε άρθρο στην ιστοσελίδα «protagon.gr» με αναφορές στους πιθανούς δράστες, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Στέρεη φιλοσοφική και ιστορική μου θέση είναι ότι ο κομμουνισμός και ο ναζισμός είναι ομόρριζα συστήματα, βασισμένα στον μαρξισμό...»!

Εχουμε να πούμε δύο λόγια και να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα (που πιθανώς ακόμα και ο κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος δύναται να αντιληφθεί):

Ο άφατος ιστορικός, πολιτικός και φιλοσοφικός αναλφαβητισμός του κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που μετασχηματίζεται στη συκοφαντική εκ μέρους του αθλιότητα να συσχετίζει (!) τον κομμουνισμό με το ναζισμό, επ' ουδενί μειώνει ή αναιρεί την εκτίμηση και την καταδίκη για ό,τι συνέβη εναντίον του.

Οτι, δηλαδή, αυτό που συνέβη εναντίον του συνιστά μια φασιστική, τραμπούκικη, παρακρατική και εγκληματική αθλιότητα.

Ομοίως:

Η φασιστική, τραμπούκικη και παρακρατικού τύπου εγκληματική αθλιότητα που επέδραμε εναντίον του κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου, επ' ουδενί μειώνει τη δική του αθλιότητα να «λιντσάρει» τις έννοιες.

Επ' ουδενί μειώνει σε ιταμότητα την προσωπική του συκοφαντική προσπάθεια να συνδέσει γκαιμπελ(ς)ικώ τω τρόπω - πλην με μπόλικη άχνη «φιλελεύθερης» αυθεντίας - τον κομμουνισμό με το ναζισμό. Και τούτο παρά το «άλλοθι» του ιστορικού, πολιτικού και φιλοσοφικού του αναλφαβητισμού.

Να, λοιπόν, μια ακόμα απόδειξη για το δολοφονικό όσο και το μάταιο του φασισμού:

Ο φασισμός, όπως αυτός που επιτέθηκε στον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο, όχι μόνο δε συμβάλλει (όπως ισχυρίζονται τα φίδια - φορείς του) στην αντιμετώπιση των ανθρώπινων αδυναμιών.


Τουναντίον: Αναπαράγει, εδραιώνει και «στερεώνει» τέτοιες αδυναμίες. Όπως, για παράδειγμα, την ανοησία.

Του  Νίκου ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: