Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γιώργος Φιλιππάκης: το μοναδικό κόμμα που αποδεδειγμένα στέκεται μπροστά στους αγώνες, χωρίς φόβο...

Δημοσιογράφος, μέλος της επιτροπής αγώνα των εργαζόμενων στο ALTER, μέλος του ΔΣ του ΣΦΕΑ, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ - Υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας με το Κ.Κ.Ε.
Οι εκλογές της 6ης Μάη αποτελούν μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Οχι για το αν θα λύσουν οι εκλογές τα προβλήματα των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων, αλλά για να βγει ο λαός πιο δυνατός και με τους αγώνες του να αποκρούσει τα χειρότερα που έρχονται. Για να μην ηττηθεί και να ανοίξει το δρόμο για γενικότερες αλλαγές.
Στις εκλογές αυτές οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα πρέπει να κάνουν το καθοριστικό βήμα. Να τολμήσουν να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το μοναδικό Κόμμα που ποτέ δεν τους απέκρυψε την αλήθεια με στόχο να τους ξεγελάσει και να αποσπάσει την ψήφο τους. Να μην υποκύψουν ξανά στα εκφοβιστικά και εκβιαστικά διλήμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να μείνουν αδιάφοροι στα αυτοαποκαλούμενα αριστερά κόμματα, τα οποία με τις προσκλήσεις για δήθεν συμμαχίες και συνεργασίες εξαπατούν, με στόχο να υφαρπάξουν ψήφους.
Από τα χρόνια της δικτατορίας μέχρι σήμερα δίνουμε έναν ασταμάτητο αγώνα, με το ΚΚΕ για πραγματική προκοπή του τόπου. Σαν εργαζόμενος δημοσιογράφος χρόνια ολόκληρα βιώνω τη στυγνή εκμετάλλευση των εργαζομένων από το σύστημα, αλλά και τη διαστρέβλωση των ειδήσεων που δε συμφέρουν το σύστημα. Στο κάλεσμα του ΚΚΕ για συστράτευση, αποδέχτηκα την πρόσκληση χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Αλλωστε, το ΚΚΕ, το Κόμμα των εργαζομένων, είναι το μοναδικό κόμμα που αποδεδειγμένα στέκεται μπροστά στους αγώνες, χωρίς φόβο, ηττοπάθεια ή καιροσκοπισμό. Είναι η στιγμή που ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να τολμήσει δυναμικά, για τη λαϊκή εξουσία, τη λαϊκή οικονομία, να γίνει αφέντης στον τόπο του και στον πλούτο που παράγει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό όμως είναι να εξηγούν οι διάφοροι πολιτικοί της αριστεράς στο κόσμο με απλά λόγια, την κοκκινη γραμμή που διαχωρίζει τις πολιτικές της κομουνιστικής (ΚΚΕ) και ρεφορμιστικής (Συν)τάσης και τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο.
Πολοί ακόμα δεν εχουν καταλάβει οτι η αιτία του χρέους και των μνημονίων, είναι η ίδια η ένταξή μας στις ανοιχτές αγορές που μας επιβάλει η ένταξή μας στην ΕΕ. Γι αυτό όσο είμαστε μεσα στην ΕΕ , εξ αντικειμένου δεν μπορεί να χτιστεί αυτοδύναμη οικονομία, το οποίο είναι η μονη διέξοδος απο το χρόνιο δανεισμό, δηλ την εξάρτησή μας απο τον δανεισμό και οχι σε αυτά που παραγουμε.
Ακριβώς γι αυτό και το ΚΚΕ στοχοποιείται σε τόσο μεγάλο βαθμό και αντίστοιχα προωθείται ο Συν/Συριζα που οχι μονο δεν μιλάει για εξοδο απο την ΕΕ, αλλά στηρίζει και ολες τις αντιδραστικές κινήσεις και συμβάσεις του συστήματος , οπως η συνθήκη του Μααστριχτ, η Επιτροπή Λογιστικού Ελεγχου κλπ...
Ενα πολύ καλό κείμενο που βαζει κοκκινη γραμμή για το θεμα της εξοδου απο την ΕΕ:
"Οχι στην αντιμνημονιακή απάτη"
http://www.periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2012-05-01/oxi-antimnimoniaki-apati