Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Συγκέντρωση του ΚΚΕ τη Δευτέρα 14/5/2012 στις 8:30 το βράδυ στο Πεδίον του Άρεως. Κάλεσμα προς το λαό της Αθήνας, του Πειραιά, της Αττικής - Καμιά στήριξη στις δυνάμεις του ευρωμονόδρομου        

Λαέ της Αττικής, εργαζόμενοι, νέοι και νέες, γυναίκες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι.

Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη, καμιά υποταγή! Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων !

ΤΗΝ ΩΡΑ που στο όνομα της διακυβέρνησης της χώρας προετοιμάζουν τη νέα κυβέρνηση τσακίσματος του λαού, επιχειρείται από το κατεστημένο με τη συμμετοχή κυρίως Σαμαρά - Τσίπρα -Βενιζέλου - Κουβέλη μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία υποκρισίας,αποπροσανατολισμού, εκβιασμών, αναπαραγωγής και δημιουργίας νέων κάλπικων διλημμάτων, προκειμένου να αξιοποιηθούν για την υποταγή του λαϊκού ριζοσπαστισμού.

ΤΗΝ ΩΡΑ που Ευρωπαϊκή Ένωση, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές «ψήνουν» τις σημερινές ή αυριανές κυβερνήσεις συνεργασίας, που θα αντικαταστήσουν τη χρεοκοπημένη και με την ψήφο του λαού εναλλαγή των δύο κλασσικών κομμάτων στην εξουσία, δουλεύοντας τη διαμόρφωση του νέου δίπολου κεντροδεξιάς με πυρήνα τη ΝΔ και κεντροαριστεράς με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ.

ΤΗΝ ΩΡΑ που το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων και της ΕΕ στην Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την αποφασιστική συμβολή των ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ διαβουλεύονται για το ποια θα είναι η σύνθεση της κυβέρνησης «συνεργασίας» στη βάση των ψεύτικων διλημμάτων: ευρώ - δραχμή, μνημόνιο - αντιμνημόνιο, ήπια διαπραγμάτευση - σκληρή διαπραγμάτευση για ορισμένα ίδια ψίχουλα κοροϊδίας στους πιο εξαθλιωμένους.

Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ΣΕΒ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΥΖΗΤΑΜΕ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ - ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ - ΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΗ, ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ: ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 8:30 μ.μ., ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια: