Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Dream Team της διαπραγμάτευσης...

Ο “Οδηγητής”, για ακόμα μια φορά, προχωρά σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Δημοσιεύουμε, μόνο στην εφημερίδα μας, την dream team της διαπραγμάτευσης που επιλέχθηκε απ’ τον ΣΕΒ/ΣΥΡΙΖΑ για να επαναδιαπραγματευτεί τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο με τη Μέρκελ. Η 3μελής αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τους εξής μεγάλους και σκληρούς διαπραγματευτές:

1. Θάνος Βασιλόπουλος, αρχισυνδικαλιστής του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Γνωστός αυτός και η… υπογραφή του, κάτω από συμβάσεις που μειώνουν μισθούς και καταργούν δικαιώματα. Οι πληροφορίες λένε ότι θα υποστηρίξει πως υπάρχουν και “αριστερές” μειώσεις μισθών!

2. Αλέκος Καλύβης, στέλεχος του ΣΥΝ, χρόνια στη ΓΣΕΕ, με τεράστια εμπειρία στους κοινωνικούς διαλόγους. Πρόκειται σίγουρα για τον πιο πεπειραμένο διαπραγματευτή και η συμβολή του θα είναι καθοριστική.

3. Χρήστος Κόφφας, γνωστός για τη φιλεργατική του δράση στο Βόλο, όπου τάχθηκε κατά της απεργίας των ηρωικών χαλυβουργών. Θα προσέλθει στη διαπραγμάτευση, υποστηρίζοντας θερμά την “κοινωνική συνοχή”.

Με τέτοια διαπραγματευτική ομάδα, σίγουρα η Μέρκελ και οι υπόλοιποι αστοί θα τρομοκρατηθούν και θα το βάλουν στα πόδια…

www.odigitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: