Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Βασίλης ΦΥΤΣΙΛΗΣ, Πρ. πρόεδρος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ: Την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2015 ρίξε στην κάλπη το κόκκινο κι ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Βασίλης ΦΥΤΣΙΛΗΣ
Πρ. πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ)

Επιστολή - κάλεσμα «στους παλιούς φίλους και συναγωνιστές, συμπολεμιστές μου στον ΕΛΑΣ και το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας» στέλνει ο Βασίλης Φυτσιλής, όπου γράφει, ανάμεσα στα άλλα:
 
«Βετεράνε αγωνιστή και αγωνίστρια της αθάνατης ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης,
Τώρα που τους δοκίμασες όλους και ξέρεις πως όλοι σε εξαπάτησαν για να σου παίρνουν κάθε φορά την ψήφο σου και μετά να σε φορτώνουν (με τη δική σου συγκατάθεση, υποτίθεται) με όλα τα βάρη και με όλες τις πληγές του σάπιου και βρώμικου πολιτικού και κοινωνικού συστήματός τους, δείξε τους κι εσύ τα δόντια σου.
Μην τους ακολουθείς πια στον ολέθριο κατήφορο που σε σέρνουν κάθε φορά με αυταπάτες και με φρούδες ελπίδες. Αυτή τη φορά σήκωσε ψηλά το κεφάλι. Ορθωσε με θυμό και με πείσμα το τεράστιο μπόι σου και νιώσε την κυκλώπεια δύναμη που κρύβει μέσα του.
Την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2015 ρίξε στην κάλπη το κόκκινο κι ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο του Κάπα Κάπα Εψιλον. Γιατί το τιμημένο ΚΚΕ είναι το μόνο γερό σανίδι που απέμεινε στη σάπια πολιτική σκηνή της χώρας μας, όπου μπορεί να πατάει με σιγουριά και να στηρίζει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο ετούτος ο καλός και αγαπημένος λαός, ο "πάντοτε ευκολόπιστος και πάντα προδομένος"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: