Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Παύλος ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, Ηθοποιός: Εμπρός, στο χέρι μας είναι, έστω και στα πλαίσια αυτής της μορφής πάλης, του αστικού κοινοβουλίου ! Ψήφο στο τιμημένο ΚΚΕ !!!

Παύλος ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
Ηθοποιός

Το ΚΚΕ είχε και έχει τις πιο σταθερές θέσεις από τότε που μπήκε στο κοινοβούλιο - (Φλωράκης, επί ΠΑΣΟΚ Ανδρέα: ...με αυτό τον προϋπολογισμό που πάτε να ψηφίσετε θα είναι καταχρεωμένα και τα δισέγγονά μας) - θέσεις που πήγαν να σφετεριστούν και να υποκλέψουν μόνο στα συνθήματα βέβαια «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», Αντρέας κ.λπ. 
 
Το ΚΚΕ ειδικά όσον αφορά την τότε ΕΟΚ και νυν Κομισιόν (Ευρωπαϊκή Ένωση) έχει δικαιωθεί σε όλα!!! Ο δανειστής κι ο τοκιστής είναι το πλέον ματαιόδοξο άτομο στον πλανήτη και δεν διαθέτει ίχνος συναισθήματος! Αυτό δικό μου, για όσους πιστεύουν στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά αυτής της ένωσης των αδίστακτων «εταίρων» και πιστεύουν πως θα ρίξουν τον καπιταλισμό από μέσα με ψευτοτσαμπουκάδες!
 
Ενας λαϊκός καλλιτέχνης οφείλει σαν προοδευτικό άτομο στην κοινωνία, να προτρέπει την ανατροπή αυτού του σάπιου και άδικου συστήματος και με όπλο την τέχνη του και τις απόψεις του γενικά, να δείχνει πως ο δρόμος προς την ελευθερία έρχεται με αγώνα, αξιοπρέπεια και σωστή στάση ζωής! 

Κανένα σύστημα δεν επιβιώνει ιστορικά αν δεν έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα! Και καμία νίκη για τα δίκια των λαών δεν χαρίζεται! Ποσοτικές συσσωρεύσεις - έκρηξη - ποιοτικό άλμα, όπως λέγανε και οι πιο μορφωμένοι από μας!!! Εμπρός, στο χέρι μας είναι, έστω και στα πλαίσια αυτής της μορφής πάλης, του αστικού κοινοβουλίου! Ψήφο στο τιμημένο ΚΚΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: