Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Παναγιώτης Γ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Αναπλ. καθηγητής δερματολογίας, ΕΚΠΑ, Νοσοκ. «Ανδρέας Συγγρός»: Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές θα αποτελέσει αδιάσειστο δείγμα χειραφέτησης του λαού από την ιδεολογία και την πολιτική της αστικής τάξης

Παναγιώτης Γ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Αναπληρωτής καθηγητής δερματολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός»

Ψηφίζω ΚΚΕ, γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που υποστηρίζει με επιστημονική και κοινωνικοοικονομική τεκμηρίωση ότι τα «μνημόνια» και οι θυσίες των απλών ανθρώπων εξυπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, την ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας και δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει και η άλλη οδός, αυτή της λαϊκής εξουσίας, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, απαγκίστρωση από ΕΕ και ΝΑΤΟ και μονομερή διαγραφή του χρέους.
 
Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές θα αποτελέσει αδιάσειστο δείγμα χειραφέτησης του λαού από την ιδεολογία και την πολιτική της αστικής τάξης. Θα συμβάλει πολύτροπα στο δυνάμωμα του λαϊκού αγώνα και στην οργάνωση μιας πλατιάς λαϊκής συμμαχίας, με τελικό στόχο τη λαϊκή εξουσία και τη δημιουργία της σοσιαλιστικής δημοκρατίας της Ελλάδας, για την οποία πάσχιζαν οι γονείς μας, αγωνιζόμαστε εμείς και την ονειρεύονται τα παιδιά μας. Γιατί η έφοδος στον ουρανό όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά μόλις τώρα αρχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: