Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σοφία ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΟΥ, Καθηγήτρια πιάνου και παιδαγωγικής: Ε, λοιπόν, εγώ είμαι με το κόμμα που παλεύει με τους πολλούς, το ΚΚΕ.

Σοφία ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΟΥ
Καθηγήτρια πιάνου και παιδαγωγικής

Γιατί θα ψηφίσω ΚΚΕ; Θα μπορούσα να απαριθμήσω χιλιάδες λόγους από το πλούσιο παρελθόν του, γεμάτο αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη και από το παρόν του με τη συνεχή και τεράστια προσφορά του για το καλύτερο μέλλον του εργαζόμενου ανθρώπου.
 
Ομως θα πω τούτο: Η κοινωνία μας είναι χωρισμένη σε δύο τάξεις: Αυτοί που κατέχουν τον τεράστιο πλούτο, δηλαδή οι μονοπωλιακοί όμιλοι, οι εκμεταλλευτές, ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (πολιτικοί, δημοσιογράφοι), και αυτοί που παράγουν τον πλούτο, οι πολλοί, οι εργαζόμενοι, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.

Ε, λοιπόν, εγώ είμαι με το κόμμα που παλεύει με τους πολλούς, το ΚΚΕ. Επιτέλους, ας ξυπνήσουμε να καταλάβουμε τη δύναμή μας και να φωνάξουμε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Φτάνει η άκριτη εκμετάλλευση, τα μνημόνια των «αγαπητών μας» εταίρων της Ευρωπαϊκής Ενωσης που ποτέ δεν θα τελειώσουν, φτάνει πια το ζοφερό παρόν και μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Είμαστε οι πολλοί... μπορούμε.

Εχουμε τεράστια δύναμη αν ανοίξουμε τα μάτια μας και δούμε: ΟΙ ΛΙΓΟΙ με τα κόμματά τους, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ 1, ΣΥΡΙΖΑ 2, που χρόνια τώρα κυριολεκτικά πίνουν το αίμα μας, και ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ με το δικό μας κόμμα, το μόνο καθαρό και με την πιο δίκαιη και διαχρονική ιδεολογία, το ΚΚΕ.

Λοιπόν φίλοι μου: Οχι στα κόμματα των λίγων, των μνημονίων, των βιομηχάνων, ντόπιων και ξένων. Μην ξεγελιόμαστε, όλοι αυτοί κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Ψηφίζω ΚΚΕ για ένα καλύτερο αύριο για το λαό μας, για εμάς, μακριά από όλους τους «δεξιούς» και «αριστερούς» τσαρλατάνους και λαοπλάνους βρικόλακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: