Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Αντώνιος - Πάρις ΣΩΤΟΣ: Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Νοσ. Χαλκίδας - Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Εύβοιας - Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου: Γιατί ΚΚΕ

Αντώνιος - Πάρις ΣΩΤΟΣ
Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Νοσ. Χαλκίδας - Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Εύβοιας - Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου

Δηλώνω «παρών» στη μάχη της 20ής του Σεπτέμβρη με όλες μου τις δυνάμεις για να δυναμώσει η λαϊκή πάλη ενάντια στη λαίλαπα των μνημονίων και των αντιλαϊκών μέτρων που στραγγίζουν την ελπίδα από τη ζωή των νέων, των ανέργων, των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί, χέρι - χέρι, πόρτα - πόρτα, γειτονιά τη γειτονιά.
Η πρόταση που έκανε το Κόμμα σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους για να δώσουν την εκλογική μάχη, με βρίσκει έτοιμο να συστρατευτώ στον εκλογικό αγώνα με όλη μου τη δύναμη, για να σηκώσουμε πιο ψηλά τη Λαϊκή Συμμαχία και τη δύναμη της λαϊκής αντιπολίτευσης.
Η εκλογική μάχη της 20ής του Σεπτέμβρη είναι κρίσιμη μάχη και πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να δυναμώσει το ΚΚΕ, γιατί έτσι μόνο ο λαός θα αντιπαλέψει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα και την ολομέτωπη επίθεση στα εργατικά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, όποια έχουν ακόμη μείνει!
Το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συστρατευτούμε όλοι, για να ενισχύσουμε την εκλογική δύναμη του Κόμματος. Μόνο έτσι θα βρεθεί το ταξικό κίνημα από καλύτερα μετερίζια να παλέψει για τα λαϊκά στρώματα και να πετύχει νίκες που θα ανακουφίζουν το λαό, μέχρι την ολοκλήρωση του στρατηγικού μας στόχου που είναι ο σοσιαλισμός - κομμουνισμός.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ
«Τους δοκίμασες... Τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: