Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Προεκλογικό φυλλάδιο του ΚΚΕ για τους ΕΒΕ


Στον επαγγελµατία, τον βιοτέχνη, τον µικρέµπορο, τον αυτοκινητιστή απευθύνεται το ΚΚΕ, με το ειδικό δισέλιδο που κυκλοφόρησε, ενόψει των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη.

Το ΚΚΕ τονίζει ότι «τα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια, διεκδικούν πάλι την ψήφο σου, με ψεύτικες υποσχέσεις και κοροϊδίες. Θέλουν να σε ξεγελάσουν ακόμα μια φορά και να αποκτήσουν την κοινοβουλευτική δύναμη ώστε να ολοκληρώσουν την υλοποίηση των αντιλαϊκών μέτρων, που απαιτούν τα μεγάλα συμφέροντα και η Ευρωπαϊκή Ένωση».

Σημειώνει ότι «το ΚΚΕ είναι εγγύηση για να υψωθεί ένα ισχυρό τείχος απέναντι στα μνημόνια και τα νέα μέτρα που τσακίζουν το εισόδημα σου και σε οδηγούν στο κλείσιμο. Για να δυναμώσει η λαϊκή πάλη, να αποκτήσει αντοχή, προοπτική, στοχεύοντας τον πραγματικό ένοχο. Για να δυναμώσει η αμφισβήτηση γι' αυτόν το δρόμο ανάπτυξης. Για να διαμορφωθούν προϋποθέσεις για ριζικές αλλαγές υπέρ του λαού».

Επισημαίνει ότι η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ «μπορεί να απελευθερώσει τις μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, να προσφέρει σταθερή δουλειά με δικαιώματα, σε σένα και τα παιδιά σου, την ποιότητα ζωής που έχεις ανάγκη χωρίς το βραχνά των χρεών και της αναδουλειάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια: